BiOBUDDi

BiOBUDDi – RAKENTAA PAREMMAN HUOMISEN

 

BiOBUDDin tarina alkoi kuuman, kesäkuisen päivän iltana 2011 kun Steven van Bommel, kahden tyttären isä, tuli pitkä työpäivän jälkeen kotiin. Van Bommel oli valmistanut muovileluja muutaman viime vuoden ajan, ja tyttäret olivat aina olleet kiinnostuneita isänsä työstä. Tuona iltana nuorimman tyttären kysymys muovista ja sen valmistamisen ympäristövaikutuksista idätti Steven’in ajatuksiin unelman muutoksesta, ympäristöystävällisemmästä materiaalista.

 

Unelman toteuttaminen vaati vuosien kovaa työtä ja kehittelyä, yhteistyötä Wageningen yliopiston kanssa. Mutta se kantoi ja kannatti, sillä vuonna 2017 BiOBUDDi nimi rekisteröitiin ja ensimmäiset rakentelulelusetit tulivat Alankomaiden markkinoille samaisen vuoden lopulla.

 

Tänään BiOBUDDi’n rakennuspalikoita, -alustoja ja leikkisettejä on useita kymmeniä erilaisia. ja niitä myydään yli 20 maassa.

 

Rakentelu antaa virikkeitä pienokaisen luovuudelle ja mielikuvitukselle, ja se kehittää mm. hienomotoriikkaa ja vuorovaikutustaitoja.

 

Hollantilaiset BiOBUDDi rakennuspalikat, -alustat ja leikkisetit valmistetaan sokeriruo’osta tehdystä biomuovista. Niiden pakkauksilla on FSC-sertifiointi. Ikäsuositus 1,5–6-vuotiaille.