HAMA

HAMA – ihan helmeä jo 50 vuotta!

 

Malte Haaning Plastic A / S on tanskalainen, vuonna 1961 perustettu yritys, jonka tehtaalla valmistettiin aluksi muovisia juomapillejä. Tuotanto laajeni pian cocktail-tikkuihin, hyppynaruihin, kärpäslätkiin, lintulautoihin ja lopulta myös silityshelmiin.

 

Kaikkien tuntema nimi ”HAMA” rekisteröitiin tavaramerkiksi vuonna 1984, vaikkakin ensimmäiset Haman Midi silityshelmet näkivät päivänvalon jo vuonna 1971. Mini ja Maxi koot tulivat tuotantoon myöhemmin. Vuosi 2021 on siis merkityksellinen, sillä tällöin Hama juhlii Nykøbing Morsin tehtaalla 50 vuotta sitten valmistetun ensimmäisen helmen vuosipäivää.

Edelleen 50 vuotta ensimmäisen helmen valmistumisesta, Haman silityshelmet ja helmialustat tehdään Tanskassa. Niitä viedään ympäri maailmaan, yli 50 maahan. Silityshelmien värejä, alustojen kokoja ja muotoja on tänä päivänä valikoimissa kymmenittäin.

 

Yksi syy HAMA-silityshelmien vuosikymmenien menestykseen ovat tuotteiden laatu ja loputtomat mahdollisuudet luoda värikkäitä muotoja ja hahmoja, jopa kolmiulotteisena. Helmiaskartelu kehittää ja ylläpitää mm. luovuutta ja hienomotorisia taitoja. Niiden parissa viihtyvät kaikki, aina 3-vuotiaasta ylöspäin!

 

Löydät Haman myös Instagramista: https://www.instagram.com/beadsbyhama/

ja

YouTubesta: https://www.youtube.com/channel/UCNW7VNKG2tvlCXGdF4kFHzg

 

Tai joko olet tutustunut ”Hama Yliopistoon”? Voit ladata ilmaisen Hama Universe äpin AppStore’sta tai GooglePlay -kaupasta.