Quercetti

QUERCETTI – LUOVUUTTA, LOGIIKKAA JA LEIKKIÄ

 

Quercetti on italialainen perheyritys, jonka tarina alkoi vuonna 1950, tehtaan perustajan Alessandro Quercettin visiosta ja lujasta päättäväisyydestä. Tänä päivänä Quercettin toimintaa ja periaatteiden vaalimista jatkaa jo toinen sukupolvi. Innokkuus on säilynyt ja lelut, ne valmistetaan edelleen Torinossa, Italiassa!

Quercettin lelujen tavoitteena on rohkaista lasta luovuuteen ja auttaa lasta kehittymään omaksi, ainutlaatuiseksi yksilökseen. Magneettikirjaimilla on hauska opetella aakkosia ja harjoitella sanoja, numeroilla laskemista. Kuularadat taas eivät ole pelkästään hauskoja, toiminnallisia leluja, vaan leikin avulla ne raottavat lapselle esimerkiksi fysiikan perusperiaatteiden kiehtovaa maailmaa.

 

Nuppimosaiikkien tuoteperheeseen kuuluu kasvun ja kehityksen eri vaiheisiin sopivia tuotteita. Ne ovat kuin palapelejä, jossa valmis kuva muodostuu sommittelemalla erivärisiä, ja joskus myös erikokoisia nuppeja mallikuvien päälle alustaan. Taulujen tekeminen kehittää luovuutta ja sorminäppäryyttä. Se on tekemistä, jonka parissa viihtyvät niin pienet kuin isommatkin!